Bel Saskia 06 - 22 53 05 48
gewoon bij saskia logo

Bied met zekerheid met een Financiële check

Wil je een bod uitbrengen op jouw droomhuis? Vergroot jouw kansen en laat de verkoper met een Financiële check zien dat jij voldoende hypotheek kunt krijgen.

Laat direct een Financiële check opstellen

Beoordeling door klanten: 10 Ster Ster Ster Ster Ster

Vergroot jouw kansen op de woningmarkt

Een huis koop je meestal onder voorbehoud van financiering. Verstandig, want dan kun je zonder boete van de koop af als jouw hypotheek niet rond komt. Een verkoper is daar minder blij mee. Die wil zeker weten dat zijn huis is verkocht.

Een Financiële check is de ideale oplossing. Hierin staat hoeveel hypotheek je kunt krijgen voor die specifieke woning. De check laat de verkoper zien dat jouw bod serieus is. Er kan altijd iets veranderen. Daarom is het ook met de Financiële check slim om te tekenen onder voorbehoud van financiering.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning wordt meestal om een Financiële check gevraagd. Mijn Financiële check voldoet aan alle voorwaarden en kun je dus prima gebruiken bij de aanschaf van jouw nieuwbouwwoning.

Ik werk samen met:

Hoe zeker is de Financiële check?

De Financiële check is een momentopname. Er staat in wat je op dat moment kunt lenen voor een specifieke woning. Als er iets in de uitgangspunten verandert is het nodig om een nieuwe check op te stellen.

Wat kan er veranderen?

  • je brengt een bod uit op een andere woning
  • de rente stijgt of daalt
  • je kiest een andere rentevastperiode
  • je inkomen verandert

Maarten

“Saskia is deskundig, zeer ervaren en was ook buiten kantoortijden aan het werk om de voor ons belangrijke deadlines te kunnen halen. Een absolute aanrader.”

Joyce

“Ondanks dat alles ineens in sneltreinvaart geregeld moest worden, super goed geholpen door Saskia, super goed bereikbaar, kijkt verder naar passende oplossingen en duidelijke uitleg!”

De voorbehouden van de Financiële check

Je kunt jouw Financiële check al tijdens het kennismakingsgesprek aanvragen. Op dat moment heb ik nog niet het volledige overzicht dat ik later tijdens het aanvragen van de hypotheek heb. Dat betekent dat jouw Financiële check altijd onder voorbehoud is van:

  • een goedgekeurd taxatierapport
  • een positieve toetsing bij Bureau Krediet Registratie (BKR)
  • een juiste opgave van jouw financiële verplichtingen
  • het doorlopen van het door jou opgegeven inkomen


Bij ieder bod een nieuwe check

De Financiële check is 3 maanden geldig en laat zien hoeveel hypotheek jij kunt krijgen voor een specifieke woning. Dat betekent dat je bij ieder nieuw bod opnieuw een Financiële check bij mij aanvraagt. Dit is een kosteloze service die ik net zolang herhaal tot er een bod wordt geaccepteerd.

Ja, ik wil ook bieden met zekerheid

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik stel graag een Financiële check voor jou op zodat jouw bod serieus wordt genomen.

Plan direct jouw gesprek

Bieden met zekerheid

Rens

“Saskia is zeer kundig en proactief op het gebied van hypotheekadvies. Ze is goed op de hoogte van de markt en alle ontwikkelingen waardoor ze uitstekend advies kan geven.”

Kay

“Dit is mijn eerste huizenkoop en ik ben geen moment in paniek geweest. Saskia heeft mij alles duidelijk en haarfijn uitgelegd. Echt een topadviseur!”