Bel Saskia 06 - 22 53 05 48
gewoon bij saskia logo

Over Saskia

Ik geloof dat je leeft om te genieten. Van de mensen om je heen, de dingen die je doet én van je woning. Daarom zet ik me in voor een hypotheek waarmee je lekker woont en leeft. Dat doe ik op een geheel eigen manier. Met advies bij jou thuis, contact via WhatsApp en oprechte aandacht voor jouw verhaal.

Het eerste gesprek is altijd gratis

Beoordeling door klanten: 10 Ster Ster Ster Ster Ster

Zo persoonlijk was hypotheekadvies nog nooit

Gewoon, bij jou aan de keukentafel vertel ik je wat je kunt lenen en welke hypotheek het beste bij jou past. Terwijl jij nog een drankje inschenkt leg ik uit waar je straks ‘ja’ tegen zegt en wat je van het proces kunt verwachten. Je sluit immers niet iedere dag een hypotheek af. Daarom vind ik een goede uitleg net zo belangrijk als een deskundig advies.

“Jouw hypotheek is de basis voor jouw toekomst. Daarom kijk ik naar het hele plaatje en hoor ik graag welke plannen jij hebt.”

Hypotheekadvies nieuwe stijl

In 2015 begon ik als hypotheekadviseur. Het viel me tegen dat de meeste adviseurs alleen keken naar een zo hoog mogelijke lening tegen een zo laag mogelijke rente. Daarom besloot ik mijn eigen pad te bewandelen. Van 2017 tot 2023 deed ik dat als eigenaar van YVVY en LIV Hypotheken. Sinds het najaar van 2023 is mijn advies nóg persoonlijker. Je hypotheek? Die sluit je nu gewoon bij Saskia.

Over Saskia

Dit vind ik heel gewoon

  • Oprecht aandacht hebben voor hoe jij wil wonen en leven
  • Een hypotheek adviseren die past bij jouw toekomstplannen
  • Duidelijk uitleggen wat er van jou wordt verwacht
  • Een strakke planning hanteren zodat jij op tijd je handtekening kunt zetten
  • Snel antwoord geven op al jouw vragen, ook ’s avonds en in het weekend

Plan je afspraak in 2 minuten

Ik werk samen met:

Expert in hypotheken

Ik werk sinds 2013 in de wereld van hypotheken en verzekeringen. Hoewel iedere hypotheek anders is, heb ik al heel wat uitdagende voorbeelden voorbij zien komen. Of je nu starter of doorstromer bent, wil verbouwen, beleggen of uit elkaar gaat, je kunt op mijn advies rekenen. Mijn kennis houd ik voortdurend actueel. Ik ben zowel Erkend Financieel Adviseur (SEH) als Financieel Adviseur Duurzaam Wonen, gecertificeerd aankoopbegeleider en budgetcoach.

Een kijkje in mijn privéleven

Ik vind het fantastisch om voor mijn gezin de tofste rondreizen samen te stellen. Samen met mijn man en 2 zonen gaan we regelmatig op avontuur in binnen- en buitenland. Daarbij zoeken we vaak de natuur op. Ik snap het dan ook helemaal als mijn klanten niet hun hele maandbudget uit willen geven aan hun woning. Het is toch fantastisch als je genoeg financiële ruimte overhoudt om mooie dingen mee te maken?

Klanten over gewoon bij Saskia

Wie kan er beter over mijn hypotheekadvies vertellen dan mijn klanten? Ontdek hieronder wat ze van mijn advies vinden.

Josien

“Saskia heeft mij fantastisch geholpen in het zoek- en koopproces van mijn eerste woning. Ze werkte snel en efficiënt, was altijd bereikbaar en gaf zeer goed advies. Ze stelt de klant echt voorop met haar persoonlijke benadering. “

Phil en Lonneke

“Saskia heeft ons al twee keer begeleid bij de aankoop van een woning en daar zijn we heel tevreden over. Ze weet absoluut waar ze het over heeft, geeft goede adviezen en is een prettig en open persoon.”