Bel Saskia 06 - 22 53 05 48
gewoon bij saskia logo

Reviews

Wie kan er beter over mijn advies en service vertellen dan mijn klanten? Niemand. Daarom lees je hier de eerlijke en ongezouten mening van de mensen die jou voorgingen.

Ben je al klant en wil je jouw review delen?

Beoordeling door klanten: 10 Ster Ster Ster Ster Ster

5

Alan Westendorp

Wij zijn heel goed door Saskia geholpen. Ze heeft ons een paar keer door een biedingsronde begeleid. Toen het eindelijk gelukt was om een huis te kopen heeft Saskia voor ons de hypotheek geregeld. We hebben zonder makelaar gekocht, daar heeft Saskia ons ook bij ondersteund.

5

Karen Vermeer

Saskia heeft ons als starters heel erg goed geholpen. Ze is heel duidelijk, snel en levert advies op maat. Zeker als twee zelfstandig ondernemers is dit heel erg fijn. Saskia doet echt alle moeite voor je en heeft ons aan ons droomhuis geholpen. Daarnaast is het een heel fijn mens. Wij zouden haar zeker aanraden!

5

Mathijs en Monique

Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening van Saskia. De hoge mate van klantgerichtheid, de snelheid en de kwaliteit van het hypotheekadvies bevielen ons erg goed.

Het begon met een eerste gesprek bij ons thuis aan de keukentafel, waarin ze alle zaken op een vriendelijke en begrijpelijke manier uitlegde. De mogelijkheden werden ons daarom al snel duidelijk. Daarna volgde een traject waarin ze heel doortastend te werk is gegaan. Door haar eigen inzet en door haar goed opgezette samenwerking met de notaris én hypotheekverstrekker, is onze hypotheek in een zeer korte tijd rondgekomen. De korte lijntjes (mail, app, telefoon) en het snel kunnen schakelen hebben hier enorm geholpen.

Wat ik in het bijzonder prettig vond, was dat Saskia vanuit eigen ervaring proactief advies gaf over zaken waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Dat is echt meerwaarde bij de aankoop van een huis.

Kortom, echt een aanrader!

5

Charlotte de Jong

Na een jaar zoeken en met ontzettend fijne en duidelijke begeleiding van Saskia hebben wij eindelijk een huisje gekocht! Waar andere hypotheek adviseurs ons als starters niet verder wilden helpen nam Saskia ons gelijk mee in de wereld van hypotheken en gaf ze ons direct een compleet overzicht van onze mogelijkheden. Tijdens het volledige proces van zowel de bezichtigingen als het daadwerkelijke aankopen hebben we alleen maar fijn en vlot contact gehad.

Saskia is een adviseur die voor iedere huiszoekende (zeker voor starters) aan te raden is!

5

Niek van Ekeren

Wij zijn fantastisch geholpen door Saskia, advies op maat!
Tijdens de koopprocedure heeft ze ons erg prettig begeleidt, een fijne persoonlijke benadering.
Korte lijntjes en een heldere en snelle communicatie.
Er komt van alles op je af tijdens dit proces, Saskia maakt het inzichtelijk!
Mede dankzij Saskia hebben wij ons droomhuis weten te bemachtigen, nogmaals veel dank daarvoor!
Wij gaan Saskia zeker aanbevelen!

9

Géweldig!

Super blij dat we met Saskia in zee zijn gegaan. We hebben een heel mooie hypotheek kunnen regelen en hebben alle vertrouwen in haar en in de toekomst.

Staat jouw review hier binnenkort tussen?

Heb je na het lezen van deze beoordelingen een gevoel van ‘dat wil ik ook’? Dan zit er maar 1 ding op…een afspraak inplannen.

De eerste afspraak is altijd gratis