Bel Saskia 06 - 22 53 05 48
gewoon bij saskia logo

Reviews

Wie kan er beter over mijn advies en service vertellen dan mijn klanten? Niemand. Daarom lees je hier de eerlijke en ongezouten mening van de mensen die jou voorgingen.

Ben je al klant en wil je jouw review delen?

Beoordeling door klanten: 10 Ster Ster Ster Ster Ster

5

Bob Uuldriks

Saskia heeft mij van A tot Z geholpen bij de aankoop van mijn woning. Niets was haar teveel gevraagd en ik kon altijd rekenen op snelle reactie. Ik zou het iedereen aanraden om Saskia als financieel adviseur te kiezen. Mocht ik in de toekomst opnieuw gaan verhuizen of dergelijke, zal ik altijd Saskia bellen om mij hiermee te helpen / begeleiden.

5

Mirte van Vugt

Ik beveel Saskia echt aan iedereen aan! Vanaf het eerste contact heeft ze me door het hele proces begeleid bij de aankoop van mijn eerste woning. Mijn wensen en voorkeuren stonden op één en ze denkt écht met je mee. De persoonlijke aanpak is wat haar uniek maakt en dat heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel het aankopen van een huis nogal een papierwinkel met zich meebrengt, had ze altijd alles tot in de puntjes voor me voorbereid zodat het behapbaar bleef. 5 dikke sterren dus!

5

Chellymae van Mierlo

Saskia is een betrokken en bevlogen adviseur. Ze neemt de tijd om alles goed uit te leggen en heeft oog voor randzaken waar je zelf niet direct aan denkt. De goede bereikbaarheid bij vragen en het vermogen van Saskia om snel te schakelen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kijk positief terug op de financiële afwikkeling van de aankoop van mijn eerste woning.

5

Iris van Deur

Saskia is uiterst toegewijd en efficiënt. Ze doet enorm haar best voor je om de juiste deal voor elkaar te krijgen. Ze heeft goede waardevolle tips. Heel blij mee, binnen ern week was de hypotheek rond.

5

Rachel Verstraeten

Saskia is mijn rots in de branding geweest bij het verkrijgen van mijn huis. Haar expertise en creativiteit hebben er voor gezorgd dat ik me geen enkel moment zorgen heb gemaakt over of het goed kwam. Saskia is super punctueel, is altijd bereikbaar (zelfs voor vragen buiten hypotheekissues om) en zet daad bij woord. Saskia, super bedankt!

5

Maud Berkers

Eind 2023 heeft een verkoopmakelaar ons doorverwezen naar Saskia. We waren op zoek naar een nieuwe woning en hebben uiteindelijk, na een lange zoektocht, een mooie woning gevonden. We konden letterlijk 24/7 bij Saskia terecht voor vragen. Ze was altijd bereid om ons te helpen en al onze vragen te beantwoorden. Ze heeft veel tijd in ons gestoken en dat hebben we als zeer prettig ervaren. Als ik ooit nog een adviseur nodig heb dan kom ik zeker terug naar Saskia!

Staat jouw review hier binnenkort tussen?

Heb je na het lezen van deze beoordelingen een gevoel van ‘dat wil ik ook’? Dan zit er maar 1 ding op…een afspraak inplannen.

De eerste afspraak is altijd gratis