Bel Saskia 06 - 22 53 05 48
gewoon bij saskia logo

Het stappenplan naar jouw ideale hypotheek

Jij wil lekker wonen én leven. Daarom zoek je een hypotheek die perfect past bij jouw leven. Ontdek hieronder hoe ik die hypotheek voor jou vind en afsluit.

Beoordeling door klanten: 10 Ster Ster Ster Ster Ster

Goed voorbereid een huis kopen

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bereken ik wat jouw maximale hypotheek is. Je krijgt een Financiële check waarin staat wat je kunt lenen. Wanneer je deze check laat zien aan de verkopende partij is de kans groter dat jouw bod wordt geaccepteerd.

Na acceptatie van je bod teken je een voorlopige koopovereenkomst. Natuurlijk controleer ik de concepttekst voor je. Zo weet je zeker dat hier niets geks in staat.


Een betaalbare hypotheek

Tijd om je hypotheekaanvraag in gang te zetten. Ik vergelijk alle hypotheekaanbieders en adviseer je de hypotheek die het beste past bij jouw leven. Daarbij kijk ik naar de hypotheekrente en de voorwaarden. Het is belangrijk dat je genoeg geld overhoudt om leuke dingen van te doen.

Deze hypotheekaanbieders vergelijk ik voor jou:

Je hypotheek op tijd geregeld

De hypotheekaanbieder wil zeker weten dat jij de maandlasten kunt betalen. Daarom moet je bewijsstukken aanleveren over jouw inkomen, uitgaven en de waarde van de woning. Ik begeleid dit hele proces en zit erbovenop. Zo is jouw hypotheek op tijd rond.


Voorkomen van vervelende verrassingen

Weet jij wat er gebeurt met je hypotheek als je overlijdt, arbeidsongeschikt raakt of als je huis afbrandt? We bespreken welke verzekeringen ervoor zorgen dat jouw hypotheek betaalbaar blijft, ook als het even tegenzit.

Daarnaast bespreken we wat je moet regelen als je samen een huis koopt. Dit voorkomt problemen als iemand overlijdt of als jullie uit elkaar gaan.

Mark en Sanne

“Saskia heeft ontzettend veel kennis en kan heel goed creatief meedenken. Ze heeft ons van a tot z ontzorgd dat gaf een heel fijn gevoel. Ze is heel erg betrokken bij het proces en dat maakt haar uitzonderlijk.”

Marijn
Oss

“Dankzij Saskia’s tips-and-tricks hebben we snel een woning kunnen kopen. Ze is altijd makkelijk bereikbaar en prettig dat ze persoonlijk bij je langskomt voor de belangrijke gesprekken.”

Eigenaar worden van je droomhuis

Na het ondertekenen van de hypotheekofferte komt de sleuteloverdracht steeds dichterbij. Ik zorg ervoor dat de documenten vanuit de hypotheekaanbieder op tijd bij de notaris zijn en dat jij de overeenkomsten snapt. Zo zet jij met een goed gevoel je handtekening.


Een hypotheek die met je meegroeit

Jouw leven verandert. Daar houden we al rekening mee bij het afsluiten van je hypotheek. We spreken elkaar in ieder geval 2 maanden na de passeerdatum om te controleren of alles goed loopt. Na 3 jaar bekijken we uitgebreid of de hypotheek nog bij je past.

Heb je tussendoor vragen over bijvoorbeeld een extra aflossing of tussentijdse verbouwing? Dan kun je altijd bij mij terecht.

Ja, ik wil ook een hypotheek die bij mijn leven past

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik help jou graag aan jouw ideale hypotheek.

Al binnen 2 minuten geregeld

Joyce

“Ondanks dat alles ineens in sneltreinvaart geregeld moest worden, super goed geholpen door Saskia, super goed bereikbaar, kijkt verder naar passende oplossingen en duidelijke uitleg!”

NP

“We waren op zoek naar een onafhankelijke adviseur die ervaring heeft met zelfstandig ondernemers. Er was meteen een klik met Saskia. Door haar goede communicatie, geweldige bereikbaarheid, structuur, professionele netwerk en ervaring zijn we echt ontlast.”

Veelgestelde vragen over hypotheekadvies

 • Wat is het beste moment voor een eerste kennismaking?

  Jouw eerste afspraak kun je het beste plannen zodra je op huizenjacht gaat. Zo weet je wat jouw budget is. Zo’n kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

 • Wat moet ik meenemen naar mijn eerste afspraak?

  Tijdens de eerste afspraak bereken ik wat jij kunt lenen. Hiervoor heb ik gegevens over je identiteit, inkomsten en uitgaven nodig. Neem daarom onderstaande (originele) documenten mee:

  • Identiteitsbewijs of paspoort
  • Recente salarisstrook (voor zelfstandigen of ondernemers: de jaarcijfers of aangiftes inkomstenbelasting van de afgelopen 3 jaar)
  • Gratis uitdraai van www.bkr.nl met een overzicht van jouw leningen
  • Heb je al een hypotheek? Neem dan ook een recent overzicht van je huidige hypotheek mee
 • Hoe lang duurt het afsluiten van een hypotheek?

  De hypotheek van mijn klanten is meestal binnen 3 tot 4 weken na tekenen van het koopcontract rond. Dat is sneller dan gemiddeld. Bij de meeste hypotheekadviseurs is een doorlooptijd van 4 tot 6 weken normaal.

 • Wat kost jouw hypotheekadvies?

  Je kunt bij mij kiezen uit 3 pakketten. Op de tarievenpagina zie je hoeveel mijn hypotheekadvies kost en wat je daar precies voor krijgt.

 • Hoe lang is de Financiële check geldig?

  De Financiële check is 3 maanden geldig. Duurt het vinden van jouw droomwoning langer? Dan stel ik gratis een nieuwe check op. Daarmee ga ik door tot jij een woning hebt gekocht.

 • Welke hypotheekaanbieders vergelijk je?

  Ik vergelijk alle banken en andere hypotheekaanbieders die in Nederland actief zijn.

 • Waarin onderscheid jij je van andere hypotheekadviseurs?

  Net als andere hypotheekadviseurs adviseer ik jou welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. De manier waarop ik dat doe is wel anders. Zo kom ik bij jou thuis, geef ik gratis advies over je verzekeringen en besteed ik extra aandacht aan jouw toekomstplannen. Het doel is dat jij een hypotheek krijgt waarmee je lekker woont én leeft. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat alles op tijd geregeld is en dat jij snapt wat je afsluit. Je kunt je vragen daarom makkelijk via telefoon, mail of WhatsApp stellen.

 • Wat zeggen jouw klanten over jou?

  Ben je benieuwd of mijn klanten tevreden zijn over mijn hypotheekadvies? Bekijk dan de pagina met alle reviews.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan via WhatsApp.

Je krijgt altijd snel antwoord